Auteur : Tom Kauwenberg donderdag 30 november 2017 om 19:37:07

Nintendo partnert met Kellogg's voor Super Mario Cereal; werkt als unieke amiibo

Bron: Nintendo
Altijd al willen ontbijten met een besnorde, Italiaanse loodgieter? Nintendo en Kellogg's maken het mogelijk, met het officiŽle Super Mario Cereal; ontbijtgranen met marshmallows en een bessenmix die ook nog eens functioneert als een amiibo.

Jawel, u hoort het goed: met het voedzame ontbijt kun je ook nog eens (gouden) munten of hartjes verdienen Ūn het nieuwe Super Mario Odyssey. Ongekend voor zowel Nintendo als Kellogg's natuurlijk, maar desalniettemin een interessante nieuwe samenwerking.


Nintendo's man achter de partnerinitiatieven is vanzelfsprekend in zijn nopjes over het ineenslaan van de handen met ontbijtgigant Kellogg's. Tom Prata, Nintendo of America's vice-voorzitter op dat vakgebied, sprak zich er uitbundig over uit in de officiŽle aankondiging:

This powered-up partnership with Kelloggís is another exciting way for us to expand the Nintendo brand in unique and creative ways. We are always looking for new opportunities to bring smiles to people of all ages, and this is a fun way to kick off the day.

Opmerkelijk is het zeker, maar exclusief des te meer. Vanaf 11 december zal Super Mario Cereal in de supermarktschappen komen te liggen in de Verenigde Staten, maar over een 'powered-up' doorbraak in Europa blijft het voorlopig nog stil.

Een vaste verschijning zullen de Mario-ontbijtgranen voorlopig niet worden. Nintendo onderstreept immers dat het hier om een 'Limited Edition cereal' zal gaan. Dat doet ons echter wel afvragen wat voor gekke (en amiibo-gestuurde) ideeŽn Nintendo verder nog in de pijpleiding heeft zitten. Mueslirepen van Luigi? Peach yoghurtdrink? De mogelijkheden voor Nintendo-samenwerkingen met ontbijtrituelen zijn eindeloos...
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Over het probleem van Fortnite (en nog veel meer) met DaniŽl en Tom | GamersNET Radio #383, zaterdag 16 december 2017
GN Kalender: December 2017
Win een gigantisch vette XCOM 2-poster in XCOMderdag! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie