Auteur : Mike Gevers woensdag 8 november 2017 om 00:23:13

NVIDIA kondigt Star Wars-editie van Titan Xp aan

Bron: PC Gamer
Altijd fijn als tech-bedrijven ons vertellen wat de consument wil: van RGB-verlichting in headsets tot glas aan alle kanten van onze computerkast. Blijkbaar willen gamers ook twee Star Wars-varianten van de snelste (en duurste) consumenten-GPU ter wereld, want NVIDIA heeft twee van zulke varianten van de Titan Xp aangekondigd. En daarvan is voorzien van groene lampjes en vertegenwoordigt de Light Side, waar de andere rode lichtjes hebben en is daarmee representatief voor de Dark Side.

Met de verlichting heeft NVIDIA duidelijk light sabers in gedachten. Het is dan ook duidelijk dat deze grafische kaarten bedoeld zijn om gezien te worden, het liefst in een pc-behuizing waarin je de GPU ook verticaal kunt installeren (wellicht ook een met glas aan alle kanten). Buiten de grafische kaart krijg je ook een speciaal insigne, afhankelijk van aan welke kant je een groot geldbedrag besluit te doneren.

Buiten het uiterlijk zijn de speciale edities van de snelste consumenten-GPU ter wereld echter gelijk aan de reguliere Titan Xp: 3840 CUDA-kernen op 1,6 GHz met 12 GB aan GDDR5X-geheugen met een bandbreedte van 11,4 Gbps. Natuurlijk verschijnen de nieuwe Titan Xp-varianten op dezelfde datum als Star Wars: Battlefront 2, namelijk 17 november.

Voor gebruikers van GeForce Experience zijn de Star Wars-varianten van de Titan Xp vanaf vandaag te bestellen voor 1.200 dollar. Hoeveel de speciale GPU's kosten voor niet-gebruikers van deze software, is niet bekend. Check hieronder de foto's die NVIDIA heeft vrijgegeven.

  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door the ultimate gamer boss op zondag 12 november, 2017 om 16:47:29 quote

Pacman

55 posts
mooi spul
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie