Auteur : Tom Kauwenberg donderdag 9 november 2017 om 20:40:39

Overwatch van 17 tot 20 november gratis te spelen op alle platformen

Mocht je Blizzards populaire shooter Overwatch gemist hebben in het afgelopen anderhalf jaar, weet dan dat de game binnenkort weer gratis uit te proberen is. Tussen 17 en 20 november is het kleurrijke schietspel kosteloos te downloaden (en te bespelen) op zowel PlayStation 4 en Xbox One als pc.

In centraal Europe zal dit free weekend aanvangen rond 20:00 op de vrijdagavond. Vanaf dat moment is de game geheel gratis binnen te halen en vrijuit te ontdekken. Gamers die het spel uit willen proberen, worden nergens benadeeld. Ook zij hebben toegang tot de vier verschillende spelmodi en alle verschillende Heroes. Momenteel zijn dat 26 unieke helden, met de gloednieuwe en illustere Moira nog op komst.


Wil je meer weten over de voorwaarden rondom de gratis periode van Overwatch? Begeef je dan naar de officiŽle blogpost die Blizzard eraan wijdde.

Of Blizzard weer met een (kleine) korting op het spel uitrolt, is vooralsnog niet bekend, al ligt het wel binnen de lijn der verwachting. Overwatch kan gedurende dit weekend uiteraard rekenen op een tijdelijke toegenomen spelersbasis, dan is het natuurlijk ook geen gek idee om die lekker te maken met een kortstondige prijsverlaging op de permanente aankoop van het spel.

Tot dusver heeft Overwatch al ruim 35 miljoen spelers bereikt. De vraag is of Blizzard die groeiende spelersbasis verder op kan pakken aan de hand van volgende weekeinde...
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie