Auteur : Michiel Brunsveld donderdag 9 november 2017 om 19:48:21

Sledgehammer wilde Call of Duty: Advanced Warfare 2 maken; Activision wilde WO2-setting

Bron: VG24/7
Als de keuze alleen aan ontwikkelaar Sledgehammer Games was geweest, hadden we nu Call of Duty: Advanced Warfare 2 in de winkelrekken gezien. De eerste Advanced Warfare-game in de Call of Duty-serie was tevens de eerste game die Sledgehammer Games bijna geheel zelfstandig had gemaakt. Het ontwikkelteam zou daarom graag een vervolg hebben gemaakt, maar daar staken enkele mensen van uitgever Activision een stokje voor.

Volgens Activisions directeur Eric Hirshberg heeft men de ontwikkelstudio overgehaald om met de Tweede Wereldoorlog als setting te gaan werken. Activision had er vertrouwen in dat Sledgehammer er iets bijzonders van zou maken:

We knew they would become historians, that they would tackle it with authenticity, give it tremendous care and we also knew they would capture the unspeakable scale of World War 2. What I love about this game is that anyone’s who’s looking forward to going back to the roots, the gritty, human-scale, boots-on-the-ground, militaristic, authentic experience that Call Of Duty is known for, this game delivers it in a big way.

Volgend jaar is het weer de beurt aan ontwikkelaar Treyarch om de nieuwe Call of Duty te verzorgen. Uiteraard is men al geruime tijd met de ontwikkeling van dit deel bezig, maar Hirshberg wilde niet geheel verrassend nog niet ingaan op de setting van die game. Hij liet alleen weten dat er inmiddels "bewezen tijdperken en gebieden" zijn als setting voor games. Kortom, het blijft afwachten wat Treyarch voor ons in petto heeft.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Nocona op vrijdag 10 november, 2017 om 04:05:44 quote

n00b

3 posts
Goed dat ze dat niet haden gedaan of was er weer een slechte cod
Gepost door Ik kom Harambe wreken op vrijdag 10 november, 2017 om 15:48:40 quote

MvdM November

1613 posts
Ik wil nog steeds exo honden die bizar veel op Duitse herders lijken
Gepost door Nitrix31 op vrijdag 10 november, 2017 om 21:42:10 quote

GN "Die Hard"

800 posts
De meuk die ze CoD WW2 noemen is anders ook geen drol aan.. Nog nooit zo'n casual crappy game meegemaakt.
Gepost door NoobAssPlayer op vrijdag 10 november, 2017 om 21:53:44 quote

Sub Zero

364 posts
Dan zitten ze bij Sledgehammer ook niet op te letten wat de community wilt...het heeft ook enige tijd geduurd om Activision wakker te schudden.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie