Auteur : Peter Bouwman woensdag 8 november 2017 om 10:40:06

Tom en Peter over de Razer Phone en meer | GamersNET RADIO #378


Tom en Peter schuiven aan om te praten over het nieuws dat [url= https://www.gamersnet.nl/nieuws/201711/razer_kondigt_eigen_smartphone_aan_de_razer_phone/]Razer met een eigen telefoon[/url] komt. Meer nieuws over Star Wars: Battlefront 2 en [url= https://www.gamersnet.nl/nieuws/201711/owlboy_inderdaad_naar_consoles_verschijnt_in_februari_op_switch_playstation_4_en_xbox_one/]Owlboy komt naar de consoles[/url]!

Luister hier naar Aflevering #378 van GamersNET RADIO!


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Word ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen op je mobiele apparaat of desktop.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar radio@gamersnet.nl of stuur ons een gezellige tweet via @GamersNET! Wij behandelen jullie verhalen, vragen en anekdotes maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is het videobestand ook gewoon via Twitch terug te kijken.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie