Auteur : Tom Kauwenberg zondag 12 november 2017 om 17:42:39

Wie mag zelf een gloednieuwe MasterBox Lite 5 casemodden? | Prijsvraagwinnaar

We hebben aardig wat moeten aanklooien, maar de uiteindelijke resultaten mochten er wezen. Niet alleen zijn we trots op onze Cooler Master casemods, ook het enthousiasme van onze bezoekers op de video mocht er wezen. Massaal werd er gestemd op de twee creatieve knutselprojecten, waarbij uiteraard ook een nieuwe computerkast verloot werd. Wij danken iedereen dan ook voor hun complimenteuze inzending, maar niet voordat we n gelukkige winnaar uitkiezen...

Een goede week geleden openden wij onze computers n de vernuftige video daaromheen voor een verse win-actie op GamersNET. Naast de twee kasten die onze Tom en Peter ombouwden tot hun eigen kunstprojectjes, gaven we namelijk ook n Cooler Master MasterBox Lite 5 weg onder onze stemmers. Door te laten weten wiens kast het mooist was n wat je zelf met je eigen MasterBox zou doen, viel de nieuwe kast te winnen.

Op zowel GamersNET als YouTube stroomde de creatieve reacties en inzendingen ons toe, waarvoor nogmaals dank. Wij hebben genoten van jullie ideen, kritiek en aanbevelingen rondom de twee casemods.

Mocht je het onlangs gemist hebben en alsnog willen genieten van ons gehannes en geknutsel, check dan de onderstaande video:


Onze beide linkerhanden konden rekenen op aardig wat stemmen, maar uiteindelijk is toch onze Tom als winnaar uit de bus gekomen. Van de ruim honderden stemmen, kreeg zijn Fallout 4 casemod uiteindelijk de meerderheid tegenover Peters GamersNET-kast.

Maar dan nu; de winnaar van de nog ongerepte MasterBox Lite 5. Een modelletje om zelf helemaal in tekeer te gaan, of om lekker strak en intact te houden. Wie is onze gelukkige nieuwe eigenaar van een kersverse Cooler Master computerkast?


AceMrHawk

Dude, gefeliciteerd! Veel plezier met je nog onaangetaste Cooler Master MasterBox Lite 5. We zien je ingerichte (en/of RGB-verlichte) pc-kast graag tegemoet. Schroom vooral niet van je te laten horen met jouw uiteindelijke creatie.

Mocht je zelf als stemmer helaas toch hebben misgegrepen op deze prachtige prijs, treur dan niet! er valt verder altijd wel wt te winnen. Zo loopt onze Super Mario Odyssey prijsvraag nog altijd, en kun je zeer binnenkort meer gave give-aways verwachten. Houd de website en onze sociale media in de gaten voor tijdige updates!
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door AceMrHawk op zondag 12 november, 2017 om 18:07:18 quote

Pong

33 posts
WOW! Thanks guys! Tijd om m'n oude kast vaarwel te zeggen en alles over te zetten . Echt awesome! Ik kan niet wachten totdat mijn kerstboom case staat te shinen. GN FTW
Gepost door Amaraldane op zondag 12 november, 2017 om 18:23:55 quote

Sonic

272 posts
Gefeliciteerd!
Gepost door Ryan2000 op zondag 12 november, 2017 om 21:43:17 quote

GN "Commander"

1373 posts
Gefeliciteerd!
Gepost door jkampmeijer op maandag 13 november, 2017 om 12:44:53 quote

GN "Die Hard"

986 posts
Gefeliciteerd AceMrHawk
Gepost door MisterMDW op maandag 13 november, 2017 om 16:51:06 quote

GN "Die Hard"

773 posts
Gefeliciteerd AceMrHawk
Gepost door Kamelot2 op maandag 13 november, 2017 om 22:36:12 quote

GN "Die Hard"

742 posts
Gefeliciteerd!
Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie