Yooka-Laylee verschijnt volgende maand op Nintendo Switch

In het voorjaar verscheen Yooka-Laylee op de PlayStation 4, Xbox One en pc, met de belofte dat er ook een versie op de Switch zou verschijnen. Het heeft dan even geduurd maar ontwikkelaar Playtonic Games heeft nu eindelijk een releasedatum voor de Switch-versie. Op 14 december moet de spiritueel opvolger van Banjoo-Kazooie uitkomen op Nintendo’s vlaggenschip.

In een post op de website van Playtonic wordt het nieuws heugelijk gebracht en het blijkt dat er intensief is samengewerkt met Nintendo om de game draaiende te krijgen op de Switch.

The Playtonic team has spent many, many months optimising Yooka-Laylee for Nintendo Switch (with technical help and support from Nintendo and Unity themselves!) and we believe we’re delivering a version Nintendo fans can be proud of.
Yooka-Laylee voor de Nintendo Switch bevat alle grote updates, die op de andere platformen zijn uitgekomen. Ook krijgt deze versie een aantal unieke toevoegingen, zoals een op maat gemaakte achievementsysteem en speciale besturing voor de mini-games in de platformer.

Zoals eerder benoemd, kwam de game in het voorjaar al uit voor de andere platformen en wij waren gematigd tevreden in onze review van Yooka-Laylee.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren