Auteur : Tom Kauwenberg dinsdag 5 december 2017 om 14:22:02

Animal Crossing: Pocket Camp versnelt progressie; meer dieren toegevoegd

Na kerstfestiviteiten uitgerold te hebben, komen Nintendo en ontwikkelstudio DeNA nu met mťťr Animal Crossing: Pocket Camp. Met ingang van vanochtend is namelijk niet alleen de snelheid van progressie boeken opgeschroefd; er zijn ook vier nieuwe (potentiŽle) vriendjes toegevoegd aan de gratis smartphone-game.

Zij die al langer losgaan in het knusse Pocket Camp zullen merken dat voor veel handelingen nu meer punten verdiend worden. In plaats van stapjes van twee, hark je sneller vriendschappen binnen aan de hand van drie puntjes. Een tijdelijke aanpassing, dat wel. Uitermate handig om snel in hogere niveaus te belanden, en dat komt vooral nu goed uit.


Om te vieren dat er ook vier nieuwe diertjes toegevoegd zijn (respectievelijke Bluebear, Antonio, Phoebe en Raddle), gooit Nintendo ook met een klein evenementje daaromheen. Wie in de komende week vier verse vrienden uit kan nodigen in zijn of haar zomerkampje, krijgt bij elke stamgast een extraatje. Exclusieve kaarten of, natuurlijk, Leaf Tickets om uit te geven.

Dit 'Host with the Most Initiative' bestaat natuurlijk om het sneller boeken van levelprogressie in de hand te helpen. Opmerkelijk wel, aangezien je niveau in de game wel bepaald of je Łberhaupt kunt genieten van de nieuwigheden. De vier diertjes (en hun favoriete meubels) kunnen immers pas later in het spel beschikbaar gesteld worden, al zijn het welkome verrassingen voor hen die al richting end game gingen.

Ben jij nog druk in de weer met Pocket Camp? Want ja; ook wij zijn altijd op zoek naar nieuwe contacten in de game. Een deel van de redactie is nog altijd vernuftig aan het meubeltjes bij elkaar aan het tikken op de smartphone, en wat sociale interactie daarbij zou hun niet misstaan. Wil je vriendjes worden? Laat het ons weten...
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door JuulsJo op dinsdag 5 december, 2017 om 15:35:13 quote

Pacman

82 posts
Heel relaxed
Gepost door Tom op dinsdag 5 december, 2017 om 15:37:07 quote

Eindredacteur

12437 posts
Wel naar dat het dus slechts tijdelijk is, al helpt het wel aardig met sneller richting al die kerstspulletjes streven. Ik moet er nog maar twee, maar die zijn dan wel weer net zo lang grinden als die andere acht bij elkaar...
Gepost door sjaak19832015 op dinsdag 5 december, 2017 om 21:50:19 quote

Sub Zero

317 posts
Tom schreef:
Wel naar dat het dus slechts tijdelijk is, al helpt het wel aardig met sneller richting al die kerstspulletjes streven. Ik moet er nog maar twee, maar die zijn dan wel weer net zo lang grinden als die andere acht bij elkaar...
Haha jep Tom 300 per stuk voor de laatste 2. Dat nieuwe event is niet veel bijzonders want ik heb al 4 dieren uitgenodigd lol.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Over het probleem van Fortnite (en nog veel meer) met DaniŽl en Tom | GamersNET Radio #383, zaterdag 16 december 2017
GN Kalender: December 2017
Win een gigantisch vette XCOM 2-poster in XCOMderdag! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie