Auteur : Tom Kauwenberg woensdag 6 december 2017 om 12:07:28

Dataminers zaten weer goed; Win94 geweer is PUBG's exclusieve woestijnwapen

In PlayerUnknown's Battlegrounds hebben dataminers blijkbaar vrij spel. Wisten ze eerder al te achterhalen dat een nieuw woestijnlevel naar de game zou komen, blijken ze nu juist te zitten over het eerstvolgende wapen voor precies die arena. De zogenaamde Win94 rifle zal een exclusief wapen zijn, enkel en alleen te vinden in de nieuwe speelomgeving.


Het heugelijke nieuws werd uiteindelijk dan toch gedeeld op de officiŽle PlayerUnknown's Battlegrounds Twitter, alwaar meteen een mooie artwork van het nieuwe geweer de wereld in werd geslingerd.

In wezen betreft het een vrij ouderwets jachtgeweer naar gelijk de bestaande Winchester 1894. Lichtelijk klassiek dus, mara daarmee ongetwijfeld een aardige cowboy-draai voor de nieuwe desert map in wording.

Voor de dataminers kenmerkt deze onthulling alweer een uitgekomen voorspelling. In de tussentijd vonden zij ook nog een zogenaamde 'Rhino revolver' in hun ploegtocht door de PUBG-data, alsmede een waterscooter en een minibusje. Die laatste drie moeten nog wťl officieel onthuld worden, maar als het zo doorgaat, hoeft dat niet lang meer te duren.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie