Auteur : Peter Bouwman dinsdag 5 december 2017 om 10:57:03

Grootste gratis update voor The Division is nu live

Vanaf vandaag kunnen alle speler van The Division aan de slag met een nieuwe update. Resistance is in feite update 1.8, is de grootste gratis update voor de game tot nu en biedt een nieuwe gebied voor het spel. Alle spelers kunnen vanaf vandaag West Side Pier ontdekken, waarbij ook nog twee nieuwe spelmodi worden geďntroduceerd.

- Resistance (PvE-modus) – In Resistance werken de verschillende facties samen om tegen andere Division-agenten te vechten. Verschillende vijandige NPC’s vallen de vier spelers in vlagen aan, die zo lang mogelijk moeten zien te overleven. De buit die verslagen tegenstanders laten vallen, kunnen spelers gebruiken om nieuwe tactieken op te stellen. Spelers moeten in deze modus samenwerken en de beste strategie bedenken om zo lang mogelijk te overleven, waarmee ze betere beloningen verdienen.

- Skirmish (PvP-modus) – In Skirmish strijden twee teams van vier tegen elkaar om binnen een bepaalde tijd de meeste vijanden te doden. Elk verslagen tegenstander telt voor één punt. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft, wint.

Naast deze nieuwe modi wordt de game ook verbeterd. Er is een nieuwe sociale hub, het gear-systeem is geoptimaliseerd en er zijn aangepaste rogue-technieken.


Heb je de game nog nooit gespeeld? Vanaf 7 december tot en met 10 december kun je de game gratis proberen. De DLC-pakketten zijn vanaf vandaag tot en met 10 december gratis te spelen op zowel de PlayStation 4, Xbox One en pc.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door DeAdSeYe op dinsdag 5 december, 2017 om 11:21:28 quote

GN "Sickness"

4079 posts
Leeft dit spel nog, lang niet meer aangeraakt. Slechte ongebalanceerde PvP, herhalend gameplay en grindfest zijn de redenen dat ik het spel lang niet meer heb gespeeld.

Ga ik terug naar deze gratis update? Nee waarschijnlijk niet....

Gepost door NoobAssPlayer op dinsdag 5 december, 2017 om 21:05:05 quote

Sub Zero

364 posts
Wanneer gaat deze diarree toch free to play? Vraagt de sint zich af. De gameplay was flauw en een beetje laf. Steeds weer hetzelfde en ontzettend saai. Tegen deze game zeggen sint en piet definitief bye! Hoeveel geld Game Mania ons voor dit zal geven, kan ons helemaal niet schelen. We gaan dit spel toch nooit meer spelen!
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie