Killcam en meer onderweg naar PlayerUnknown’s Battlegrounds

Eerder wisten we al te melden dat PlayerUnknown’s Battlegrounds 1 miljoen keer wist te verkopen op de Xbox One en nu is er nog meer nieuws! Het is maar lastig soms, heb je eindelijk je Chicken Dinner en dan weet je niet hoe dat precies is gegaan! Gelukkig werkt ontwikkelaar PUBG Corporation aan een oplossing. Er zijn twee nieuwe features onderweg naar de game, namelijk een 3D replay en een killcam! Beide opties zullen verschijnen met de 1.0 update op 20 december aanstaande.

Naast dit grote nieuws zullen er ook opties worden toegevoegd voor eSports, zoals het volgen van bepaalde spelers en een systeem om de game in zijn geheel te kunnen volgen.


PUBG blijft maar in ontwikkeling. Zijn er nog features die jullie willen zien? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Tom's avatar

    Een goede killcam zou ik persoonlijk enorm kunnen waarderen. Meer dan eens word je neergeschoten zonder precies te weten waar de kogels (of pijlen, voor pro’s) vandaan komen, dan zou een visie van achteraf enorm helpen met je dood een plekje gunnen.

    Spectatormodi zijn ook zeker welkom, vooral met het oog op toernooien en dergelijke. Ben alleen erg benieuwd hoe ze dát optimaliseren, gezien één iemand volgen met de camera soms al lastig blijkt voor de engine. Hoe moet dat aflopen als je over het hele level wilt ‘vliegen’?

  2.   
    S3MM3R's avatar

    Vind dit een beetje voor FPS en niet Battle Royale games, maar alsnog als je het kan skippen no problem with it.

  3.   
    Tom's avatar

    Zijn Battle Royale-titels niet per definitie onderdeel van het gehele schietgenre? Snap niet waarom killcams daar niet in zouden passen, al helemaal niet als je zelf (of de server) in kan stellen hoe/of ze getoond worden.

  4.   
    emilius23's avatar

    Gaan ze ook de Nintendo 64 graphic level toevoegen aan de pc versie, want die is momenteel precies timed exclusive voor de Xbox 🙂

  5.   
    Mattiees's avatar

    hoop toch dat ze eerst de graphics een beetje gaan verbeteren. Laatst weer een paar streams gekeken en zowel op pc als op xbox (wat regelrecht schandelijke kwaliteit is) is het echt niet om aan te zien.

  6.   
    someone else's avatar

    Als ze eerst eens proberen de graphics beter te maken dan xbox 360 gta v, zou ik dat meer waarderen, wat een verschrikkelijke port ( van een pc game die ook niet bepaald een pareltje is)

  7.   
    JuulsJo's avatar

    Paar weken later: Fortnite heeft nu een killcam en meer 😀