Auteur : Amador Prado maandag 4 december 2017 om 18:11:58

Monster Hunter World bta begint dit weekend; alleen voor PS Plus-leden

Bron: Capcom
Het is al een tijdje bekend dat Monster Hunter World een bta krijgt dit weekend, maar nu weten we ook wat we kunnen verwachten en wanneer we precies online kunnen. Een ding is zeker; iedereen die geen PlayStation 4 met PS Plus heeft, valt buiten de boot.

Vanaf 9 december om 18:00 tot en met 12 december om 18:00 is de Monster Hunter World beta online. Vanaf aankomende donderdag is de beta al te pre-loaden en je hebt slechts 6 GB vrije schijfruimte nodig op je PlayStation 4. In de 72 uur dat de testversie online is kan men drie missies doen, in twee verschillende gebieden. Ontwikkelaar Capcom weet dit een stuk beter uit te leggen:

The beta features 3 quests across 2 environments from the game. In the Ancient Forest, you can hunt a fierce yet beginner-friendly Great Jagras or as a more experienced player confront the mighty threat of an Anjanath. In the Wildspire Waste, a massive, dry expanse with swamplands, you can face off against the intermediate level mud-slinging Barroth.

Elke missie is solo of in een team van maximaal vier spelers te behalen en je kunt kiezen uit veertien verschillende wapens. De progressie die je maakt in de bta wordt niet opgeslagen voor de volledige game, maar je speelt wel leuke extra's vrij voor Monster Hunter World.

Ga jij dit weekend ook op jacht op bizarre monsters in Monster Hunter World of laat je deze bta (onvrijwillig) schieten? Laat het weten in de comments!
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door JuulsJo op maandag 4 december, 2017 om 18:24:24 quote

Prince of Persia

111 posts
Gepost door RooddePanda op maandag 4 december, 2017 om 18:38:22 quote

n00b

13 posts
Vet gaaf! Ik ben altijd fan geweest van de monster hunter series en ga zeker ook dit weekend genieten van de beta.
Gepost door Papachico op dinsdag 5 december, 2017 om 10:44:40 quote

GN "Die Hard"

705 posts
Heb geen plus en ga t ook niet aanschaffen voor een beta. Persoonlijk zou ik t best willen testen maar heb ook al gameplay gezien en vond t niet echt een game voor mij. Zag er voor mij ietswat te suf uit, maar dat kan ook puur te maken hebben dat ik gewoon niet continu op dieren (monsters) wil jagen.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie