Auteur : Amador Prado donderdag 7 december 2017 om 11:54:52

Nieuwe woestijnmap in PUBG heeft eindelijk een naam

Bron: Steam
De nieuwe map van PlayerUnknown's Battlegrounds houdt al maanden de gemoederen in de community bezig. Vandaag zou tijdens de Game Awards de map uitgebreid behandeld worden, maar ontwikkelaar Bluehole kan blijkbaar niet wachten en heeft al wat details naar buiten gebracht.

De nieuwe map van PUBG heet Miramar en bevindt zich ergens in Zuid-Amerika. In deze regio bevinden zich een aantal dorpjes en steden, waar men weer fanatiek op elkaar kan jagen. De grootste trekpleister in Miramar is de stad Los Leones, een plek met hoge gebouwen en een stadcentrum voor echte urban warfare.

Verder heeft de regio nog verschillende andere plekken, zoals een haven, verlaten spookstadjes en industrieterreinen. Elke plek vergt een andere manier van spelen en het feit dat er binnenkort twee maps zijn in PlayerUnknown's Battlegrounds zorgt eindelijk voor wat variatie in de Battle Royale-shooter. Op onderstaande afbeelding is de hele map te bewonderen en er zijn wat screenshots vrijgegeven.

De map gaat in de laatste testronde live, vlak voordat PUBG officieel klaar is met de 1.0 versie. Dit moet hopelijk dit jaar nog gebeuren.


  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie