Rainbow Six Siege Season 3 nu verkrijgbaar

Vanaf dit moment is de Season Pass voor Year 3 van Rainbow Six Siege verkrijgbaar. Spelers die de seizoenspas kopen worden een jaar lang VIP Premium en dat geeft recht op onder andere zeven dagen eerder toegang tot acht nieuwe operators, onder andere uit Marokko, Rusland, de VS, Frankrijk en Italië. Daarnaast koop je 600 Rainbow Six credits, boosts, cosmetische aanpassingen en verschillende kortingen.

Als je voor 5 maart besluit om de Season Pass aan te schaffen krijg je tevens de Damascus Steel Signature weapon skin.


Rainbow Six Siege blijft populair onder een grote groep gamers en wij vragen ons af of we een GamersNET Rebels-team voor RSS moet komen. Zou jij daarin geïnteresseerd zijn? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    nielsiebro's avatar

    Ik vind de r6 season passes het maar niet waard

  2.   
    Linkje's avatar

    Zeker weer halen. Blijft een leuk spel met vrienden

  3.   
    Downzilla's avatar

    Een van de nieuwe ops komt ook uit engeland. Er is een seizoen waarin er één uit amerika komt en de ander uit engeland.

  4.   
    MisterMDW's avatar

    Met vrienden blijft dit zeker een toffe game om te spelen 🙂 Alleen ook wel, maar in een teamverband gaat het gewoon veel beter!

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik was eerst erg sceptisch toen ik de bèta speelde. Ik vondt Siege niet leuk en haatte Ubisoft voor het verneuken van mijn lievelings serie’s. Ik heb de oude Rainbow Six veel gespeeld, behalve Vegas die hoorde ook niet thuis binnen de Rainbow Six serie.

    Uiteindelijk heb ik toch maar Siege besteld en ook meteen de speciale editie. Toen het spel uitkwam had ik precies hetzelfde gevoel als bij de bèta. Was erg sceptisch en voelde me zelfs rot omdat ik weer tientallen euro’s heb uitgeven. Ik had toen het spel verwijdert en probeerde het te vergeten.

    Ongeveer naar een half jaar toen een aantal patches waren uitgekomen, heb ik Siege voor de 3de keer uitgeprobeerd en toen begon ik het opeens leuk te vinden. Tot op heden speel ik Siege nog regelmatig, het is gewoon een verdomd goed spel.

    Dit zal mijn 3de season pass worden die ik zal kopen. Waarom? Om dit spel in leven te houden! Ik haat Ubisoft, voor een aantal redenen maar als ze een goede game maken, support ik het ook. Ik neem ze het nog altijd niet kwalijk dat Siege helemaal geen Rainbow Six game is als je de lore kent. Had het gewoon Siege genoemd, maar goed de game is wel verdomd goed geworden. De patches die ze hebben uitgebracht heeft Siege goed gedaan, anders was het spel nu al dood gweest.