Auteur : Amador Prado vrijdag 1 december 2017 om 16:16:36

Take-Two Interactive ziet lootboxes niet als gokken

Bron: VG24/7
De afgelopen twee weken is er nog nooit zo veel te doen geweest om microtransactions en lootboxes en ook de president van Take-Two Interactive heeft zijn licht laten schijnen op deze kwestie. Terwijl een aantal landen al een onderzoek zijn gestart of lootboxen een vorm van gokken is, is het voor Karl Slatoff al duidelijk dat dit niet het geval is.

De hele shitstorm begon natuurlijk met de lootboxen en pay-to-win systemen in Star Wars: Battlefront 2 en sindsdien heeft iedereen hier wel een mening over. Op een conferentie heeft de president van Take-Two Interactive, Karl Slatoff, ook zijn woordje gedaan hierover.

In terms of the consumer noise you hear in the market right now, for me itís really all about content. Itís about over-delivering on content (Ö) you canít force the consumer to do anything.

Het laatste woord is hier waarschijnlijk nog niet over gezegd, maar Take-Two is sowieso niet vies van microtransactions. Het moederbedrijf van 2K verdient namelijk genoeg centjes aan die transacties in GTA Online.

Het volgende of vorige nieuwsbericht:
» 16:22   GN Kalender: December 2017
« 15:32   Nieuwe trailer: League of Legends - Varus: As We Fall Music Video
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Mandamo op vrijdag 1 december, 2017 om 18:28:30 quote

GN "Sickness"

3513 posts
Hoe haal je uit deze quote dat hij het niet als gokken ziet? Sowieso is de mening van een president van een uitgever weinig waard. Wij van WC-Eend..
via iPhone
Gepost door someone else op zaterdag 2 december, 2017 om 18:02:43 quote

Pacman

96 posts
(null)
via iPhone
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie