Toch nog een Game Award voor PlayerUnknown’s Battlegrounds: beste multiplayer

Gisternacht vonden de Game Awards plaats, waarbij tal van games een of zelfs meerdere prijzen in ontvangst mochten nemen. De meest opvallende game die buiten de boot leek te vallen, was PlayerUnknown’s Battlegrounds. Hoewel deze immens populaire in verschillende categorieën was genomineerd, bleef de award zelf uit tijdens de uitreikingsceremonie.

Echter, nu blijkt dat de organisatie slechts vergeten was om de prijs voor de beste multiplayer uit te reiken. Deze gaat, niet geheel onverwacht, naar PUBG. Dit maakt de organisatie bekend op Twitter.

Zoals verwacht zijn de reacties op dit nieuws gemengd: sommigen vinden het terecht dat PlayerUnknown’s Battlegrounds een prijs heeft gewonnen, maar anderen vinden dat de Early Access-game niet eens genomineerd had mogen worden. Hoe staan jullie hierin? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Puddingboom's avatar

    kunnen ze ook niks aan doen. Als ze deze award nog in het programma zouden stoppen konden er niet om de 2 minuten reclames worden afgespeeld.

  2.   
    Kardinalus's avatar

    Early Access hoort niet thuis bij Awards.

  3.   
    S3MM3R's avatar

    Gefeliciteerd voor ze, ben het er zelf niet mee eens tbh

  4.   
    Throbert's avatar

    Maar als Fortnite zogenaamd een kopie is van PUBG volgens PUBG fans, waarom heeft Fortnite deze prijs dan niet

  5.   
    Henkiecola's avatar

    Omdat PUBG beter is;)

  6.   
    KevinW's avatar

    maar pubg is early acces…..

  7.   
    mheiden21's avatar

    Tbh vind ik dat early access games niet thuis horen bij een award show. Eerst de game afmaken en releasen. Idem voor games in een alpha of beta status (Fortnite bv.).