Winter Wonderland keert terug in Overwatch; nieuwe skins en modus onderweg

Op 12 december aanstaande maakt het vorig jaar geïntroduceerde Winter Wonderland een regelrechte comeback in Overwatch, op alle drie de beschikbare platformen. Net als vorig jaar betekent dat kerstgewaden voor een handvol bekende Heroes en levels, maar uiteraard ook een tijdelijke modus om in los te gaan.

Waar vorige kerstperiode Overwatch veranderde in een gigantisch sneeuwbalgevecht, lijkt het dit jaar te gaan om een wat meer asymmetrische speelstijl. In Yeti Hunt nemen zes Mei’s het op tegen één Yeti Winston, respectievelijk gewapend met unieke vallen en nieuwe power-ups.

In een bijbehorende Developer Update laat Overwatch’ spirituele vader Jeff Kaplan al weten wát Yeti Hunt precies inhoudt, maar kort door de bocht lijkt het idee duidelijk. Zie het als een kleurrijke kopie van het idee wat Evolve ooit op de markt zette, maar daar niet kon rekenen op de verwachte respons.

Net als in Evolve is het aan de groep teamleden om het ‘monster’ zo snel mogelijk op te jagen en uit te schakelen, voordat het te sterk wordt. In het geval van de in Yeti-kostuum geklede Winston gaat het daarbij om genoeg kracht te verzamelen voor zijn Primal Rage-aanval, waarmee de jacht op het andere team uiteraard geopend is.

Vanaf 12 december zijn Yeti Hunt en alle andere toevoegingen met Winter Wonderland kosteloos terug te vinden in Overwatch. Daaronder vallen uiteraard ook nieuwe sprays en kostuums om te scoren, waaronder blijkbaar ook een langverwachte Legendary voor niemand minder dan Hanzo.

Is Winter Wonderland voor jou genoeg reden om weer volop in het met sneeuw bedekte Overwatch te duiken? Laat het gerust horen; wie weet kunnen we er samen op uit trekken in Blizzards vrolijke shooter…

  1.   
    J.W.'s avatar

    Top. Laat maar weer komen.

  2.   
    Mattiees's avatar

    nieuwe modus klinkt in ieder geval leuk om te doen.

  3.   
    Bmaster99's avatar

    Kijk er nu al naar uit 🙂