Auteur : DaniŽl de Zwart maandag 8 januari 2018 om 14:19:23

Call of Duty: WWII teaser toont mogelijk The Resistance DLC

Bron: Twitter
Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft onderstaande teaser van Call of Duty: WWII geplaatst op Twitter. De tekst 'soon' is.. zeer duidelijk en verder zien we een afbeelding van wat waarschijnlijk een huis is, met fotolijstjes aan de muur. Het zou een teaser kunnen zijn voor de aankomende The Resistance DLC, die eind deze maand tijdelijk exclusief verschijnt voor de PlayStation 4-versie.

De DLC voegt drie nieuwe maps toe, een map voor de War-modus en extra's voor de Nazi Zombie-modus. Naast onderstaande video over de The Resistance DLC Pack 1 Preview weten we nog weinig over de content die toegevoegd gaat worden.

De afbeelding in de tweet zou een stukje binnenlocatie kunnen zijn van een van de maps, of de remake van Call of Duty: Modern Warfare 3's Resistance map. Tot slot kan het ook een nieuwe chapter voor Nazi Zombies zijn.

Speculaties genoeg, dus we zullen maar op nieuwe berichtgeving van Sledghammer moeten wachten. Call of Duty: WWII is op 3 november verschenen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.


Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie