Auteur : Mike Gevers woensdag 10 januari 2018 om 12:28:13

Pokémon GO vereist binnenkort iOS 11; geen invloed op vereiste Android-versie

Ondanks de koude wintermaanden (die eigenlijk helemaal niet zo koud zijn), blijft Pokémon GO updates ontvangen. Vanaf begin december wordt de derde generatie stapsgewijs ingevoerd, er is een dynamisch weersysteem en eind december werd de mobiele hit van 2016 voorzien van de AR+ modus op iOS 11. Helaas voor gebruikers van oudere versies van het besturingssysteem van Apple, worden die door deze updates binnenkort niet meer ondersteund.

Een aankomende versie van de app zal geen iPhones meer ondersteunen die niet kunnen upgraden naar iOS 11. Volgens ontwikkelaar Niantic heeft Pokémon GO vanaf die update behoefte aan de features van het nieuwste besturingssysteem van Apple, dat slechts draait op iPhones vanaf de iPhone 6.

Overigens blijft Niantic vaag over wat er gebeurt als je tóch probeert om met de nieuwe update te spelen op bijvoorbeeld je iPhone 5. Volgens het officiële persbericht kan het zijn dat je helemaal niet meer kunt inloggen, maar als dit nog wél mogelijk is, kun je waarschijnlijk geen Pokécoins of andere items meer gebruiken.

Android wordt niet genoemd in het persbericht, dus het lijkt waarschijnlijk dat alle momenteel ondersteunde apparaten op dit besturingssysteem voorlopig nog blijven werken met Pokémon GO.

Wil je weten of jouw iPhone of iPad binnenkort nog Pokémon GO kan draaien, check dan de volledige lijst met apparaten die binnenkort support verliezen. Het is niet precies bekend wanneer dit moet gebeuren.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie