Spider-Man en Days Gone staan gepland voor een release dit jaar

PlayStation-gamers krijgen dit jaar een aardig stapeltje PlayStation 4-exclusives, met God of War en Detroit: Become Human voor de komende maanden, en Spider-Man en Days Gone zouden daar tevens nog bij moeten komen. Sony Interactive Entertainment is niet heel happig in het vrijlaten van releasedatums, maar we zijn inmiddels toch meer te weten gekomen.

Spider-Man moet in 2018 verschijnen, zo bevestigt James Stevensons van Insomniac Games via ResetEra. Daarnaast heeft Sony een nieuwsbrief de deur uit gedaan met games die we in 2018 kunnen verwachten en jawel, daar staat Days Gone tussen.

Spider-Man is 2018.
We mogen hopen dat we voor God of War en Detroit: Become Human heel snel een releasedatum krijgen en waarschijnlijk horen we op E3 meer over geplande lanceringen voor de andere twee exclusives.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    onze peet had daar laatst anders weinig vertrouwen in dat spiderman dit jaar zou komen….

    Ik hoop wel dat hij dit jaar komt. Ik wil die game zo graag spelen. Lijkt me een erg gave game. Met de beelden die ik ervan gezien heb… Mja als je zo gehyped bent kan/wil het nog wel eens enorm tegenvallen….

    En sja dit jaar dit jaar….. Das een breed begrip. dat zou dus ook de laatste dagen van dec. kunnen zijn…

  2.   
    tijn80's avatar

    Na alle teleurstellende (Activision) varianten van Spider-Man, ben ik voorzichtig optimistisch over deze versie. Maar het blijft afwachten.