Street Fighter’s Ryu en Sakura brengen bezoek aan Monster Hunter World

Nadat ontwikkelaar en uitgever Capcom bekendmaakte dat Horizon Zero Dawn’s Aloy en Mega Man hun intrede zullen doen in de magnifieke wereld van Monster Hunter World, kondigt het Japanse bedrijf vandaag op de Taipei Game Show nog een toffe collaboratie aan. Street Fighter-iconen Ryu en Sakura zijn van stal gehaald en komen binnenkort naar Capcom’s nieuwe vlaggenschip.


Net als de al beschikbare “Machine Beast” Felyne outfit gebaseerd op Horizon Zero Dawn en het aankomende kostuum van Aloy, dien je voor de Street Fighter-figuren in een event quest materialen te verzamelen om de outifts van de twee personages te maken. Ryu wordt ergens in het midden van februari verwacht; Sakura’s kostuum heeft nog geen (voorlopige) releasedatum meegekregen.

Zowel Ryu als Sakura schitteren in een nieuwe trailer die Capcom vrijgaf om haar nieuwste samenwerkingsprojectje voor Monster Hunter World te delen. Deze valt hieronder te bekijken.

Onze Amador is razend enthousiast over de openwereldgame van Capcom en deelde zijn lyrische verhalen al in een video review. Houd GamersNET in de gaten voor de onvermijdelijke geschreven review mét cijfer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren