Auteur : Mike Gevers donderdag 11 januari 2018 om 14:17:54

Total War gaat naar de Chinese geschiedenis met Three Kingdoms

Bron: VG24/7
Veel mensen betreuren het dat de Total War-serie zich niet meer exclusief richt op de geschiedenis, met bijvoorbeeld een licentie op Warhammer. Hoewel deze games ook prima zijn, hunkeren behoorlijk veel mensen naar een nieuw Total War-spel met een historische achtergrond. Voor die mensen is er goed nieuws: Sega heeft Total War: Three Kingdoms aangekondigd, waarmee de serie de Chinese geschiedenis betreedt.


De nieuwe game speelt zich af rond 190 na Christus, de tijd van het verval van de Han-dynastie. Die staat nu onder het bewind van een kind-keizer, maar eigenlijk heeft de tiran Dong Zhuo alle touwtjes in handen. De drie koninkrijken uit de titel sluiten een verbond om China te redden, maar al snel staat persoonlijke ambitie de samenwerking in de weg, wat natuurlijk leidt tot de epische veldslagen die we van de Total War-serie kennen.

Total War: Three Kingdoms moet in de herfst van dit jaar verschijnen voor pc. Op Steam stond kortstondig de datum van 6 september vermeld, maar deze is inmiddels weer verwijderd. Check hieronder het artwork dat Sega en Creative Assembly hebben vrijgegeven.

  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door joep klinkenberg op maandag 15 januari, 2018 om 15:32:09 quote

Pacman

58 posts
fack fack fack yeay
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie