Auteur : Amador Prado dinsdag 6 februari 2018 om 20:51:52

Anti-cheat patch voor PlayerUnknown's Battlegrounds is vertraagd

Bron: VG24/7
Cheaters in games zijn altijd een kwalijke zaak en om dit tegen te houden wordt er non-stop gewerkt om de valsspelers te identificeren. De PUBG Corporation had voor PlayerUnknown's Battlegrounds een patch klaarstaan om cheaten moeilijker te maken in de game. Echter heeft deze anti-cheat patch vertraging opgelopen.

De makers van PUBG nemen de strijd tegen cheaters heel serieus en de banhammer is ook aardig vaak van stal gehaald. Met de patch die vandaag moest verschijnen, worden een aantal programma's geblokkeerd die cheaters veel gebruiken om het spel te be´nvloeden. Door een "onvoorzien probleem" is er vertraging opgelopen, waardoor PUBG-spelers op pc nog even op hun tanden moeten bijten.

Wanneer de patch wel wordt uitgerold, is nog niet bekendgemaakt door de PUBG Corporation. Echter is Reshade, een programma die door cheaters wordt gebruikt om de vijand beter te kunnen zien, al wel geblokkeerd. Mocht je PlayerUnKnown's Battlegrounds willen spelen met dat programma nog ge´nstalleerd, dan kom je er niet in.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie