Auteur : Amador Prado maandag 12 februari 2018 om 20:11:17

Blizzard is niet bezig met Hearthstone voor Nintendo Switch

Bron: IGN
Hoewel Nintendo met de Switch bijna elke ontwikkelaar heeft overgehaald om games op de hybride uit te brengen, lijkt het erop dat Blizzard zich nog niet aansluit tot deze groep. In een gesprek met een website laat game designer Dean Ayala weten, dat er niet gewerkt wordt aan Hearthstone voor de Nintendo Switch.

Dit is toch een flinke teleurstelling, want het leek er in 2016 op dat Blizzard hier wel oren naar had. Op Twitter werd er namelijk nadrukkelijk geflirt met Nintendo, via het officiŽle Heartstone-account. Dit was nog voordat de Switch officieel onthuld werd en nog door het leven ging als de Nintendo NX.


De Nintendo Switch lijkt toch de perfecte console om Hearthstrone op uit te brengen, door onder andere de mobiliteit en touchscreen van het apparaat. De game is ook op de smartphone uitgekomen en dit lijkt momenteel het enige platform, om onderweg Hearthstone te kunnen spelen.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Kardinalus op dinsdag 13 februari, 2018 om 07:41:14 quote

Sub Zero

321 posts
Onderweg hearthstone op je switch spelen is sowieso wel lastig tenzij je een stabiele Wifi verbiding hebt. En dat kan je in het meeste OV wel vergeten...
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie