Auteur : Amador Prado zaterdag 10 februari 2018 om 11:14:15

Epic maakt plannen bekend voor Fortnite; 60 FPS op consoles en eenhoorns

Fortnite lijkt in populariteit PlayerUnknown's Battlegrounds te overstijgen, want deze week werd een record gevestigd; 3.4 miljoen spelers waren tegelijkertijd de Battle Royale-game van Epic aan het spelen. Epic Games mag hier tevreden mee zijn, maar ze zijn gebrand om de ervaring in de komende maanden beter te maken.

Grootste struikelblok is het feit dat Epic moeite heeft om de enorme stijging van spelers het hoofd te bieden, waardoor de servers overbelast raken en als klap op de vuurpijl zat de laatste update vol met nare bugs. Er zijn nu ook extra mensen gezet op deze zaak, zodat alles weer naar behoren werkt. Epic biedt ook min of meer excuses aan voor de bugs en serverproblemen van de afgelopen tijd.

We were not able to stay ahead of our continued growth and multiple of our backend services have been struggling under load the last several weeks (e.g. friends functionality and general login service). And we also shipped v2.3.0 with significant bugs. We donít consider either acceptable. We have changed our release plans & processes to help improve quality of client builds, and scrambled people to make traction on backend scalability by any means possible.

Een andere welkome optimalisatie is het creŽren van servers, waarin je kan gamen met 60 FPS op consoles. Dit moet later deze week al worden uitgerold en zorgt ervoor dat je op de PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One en Xbox One X met een hoge framerate kan spelen. Dit alles zonder te veel op te offeren aan grafische kwaliteit.

Op het gebied van content wil Epic Games de komende tijd veel kleine dingen toevoegen. De gliders in Fortnite krijgen nieuwe skins, er komen nieuwe pakjes en zelfs een pikhouweel in de vorm van een eenhoorn. Ook wordt er de komende tijd een aantal spelmodi tegevoegd voor een korte tijd. Hieronder de volledige lijst:

Modes we plan to run in the next month or so:
 • Blitz Mode (shorter matches!)
 • Drop into the first circle
 • Generally less time between circles
 • Team sizes in between 50v50 and squads
 • 50v50 v2
  - Closer to the 50v50 Trailer experience
  - Split to start
  - Converge on Battle
  - Bus for each team
  - See all your squadmates on the map
  - More supply drops
 • Ten slotte komen er ook nog wat aanpassingen, die het leven van een Fortnite-speler makkelijker maken. Betere geluidskwaliteit, custom matches, verbeteringen aan de quickbar en nog veel meer andere tweaks. Epic Games is er de komende maanden er maar druk mee.
  Reacties
  Ga naar pagina: 1
  Gepost door Thijs. op zaterdag 10 februari, 2018 om 13:55:15 quote

  MvdM April

  2075 posts
  Ze mogen van mij wel een speed potion toevoegen. Lijkt me wel handig
  Gepost door Mattiees op zaterdag 10 februari, 2018 om 14:29:33 quote

  Duke Nukem

  450 posts
  50v50 terug kijk ik wel ontzettend naar uit, ontzettend leuke gamemode. Een speedpotion is inderdaad altijd welkom thijs ^^
  Gepost door Throbert op zondag 11 februari, 2018 om 15:52:09 quote

  Sub Zero

  352 posts
  Liever dat ze eerst bugs en glitches verhelpen voordat ze ons vol bombarderen met nieuwe features
  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Mei 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie