Auteur : Tom Kauwenberg woensdag 7 februari 2018 om 15:36:21

Fysieke versie van Owlboy verschijnt 29 mei op Switch en PlayStation 4

Bron: @SOEDESCO
Eind vorig jaar berichtten we nog tijdig over een fysieke versie van Owlboy, waarna ook zeer vlot meerdere console-ports aangekondigd werden voor de indie-hit. Beide onthullingen krijgen nu dan eindelijk meer vorm, nadat uitgever SOEDESCO bekendmaakte de fysieke versie van de PlayStation 4- en Nintendo Switch-ports vanaf 29 mei in de schappen te plaatsen.


Hoewel een fysieke versie voor de Xbox One nog uitblijft, werd de desbetreffende versie wl in de originele aankondiging genoemd. De bejubelde puzzel-platformer Owlboy zal dus ongetwijfeld ook op het groene platform verschijnen, zij het dan (voorlopig) wel enkel digitaal. Op de officile website van Xbox blijft het echter nog stil rondom de game, alsof de game nog niet tot de spellencatalogus behoort.

Ben je nog niet bekend met dat hele Owlboy, maar wil je wel weten waarom de console-versie voelt als de juiste volgende stap? Begeef je dan snel naar onze uitgebreide uitlegvideo Wat is Owlboy? voor heldere uiteenzetting van de culthit van Noorse makelij.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie