Google-advertentie kondigt demo Kirby: Star Allies aan

Er is nog geen officiële aankondiging van Nintendo over een demo voor de Switch-game Kirby: Star Allies, maar op Google staat al een advertentie waarin de demo wordt gepromoot.

Volgens de advertentie zou de demo beschikbaar zijn op 4 maart. Dit betekent dat je de demo volgens de advertentie aanstaande zondag al kunt downloaden. Het is nog onbekend of de Google-advertentie betrouwbaar is, maar er zijn geen aanwijzingen dat deze niet betrouwbaar is. Een officiële aankondiging van Nintendo laat waarschijnlijk niet lang op zich wachten aangezien de game al op 16 maart op de Switch verschijnt. Verwacht wordt dat Nintendo later deze week de demo officieel aankondigt.

  1.   
    Kroelbeertje's avatar

    /

  2.   
    Tom's avatar

    Maar één bron? Kijk eens heel goed…

    Ik waardeer dat mensen ons op de vingers willen tikken en factchecken, maar zorg dan wel dat je eigen check daadwerkelijk gegrond is. Er staan in dat forum zeker vijf meldingen van mensen die (met screenshot) aangeven de advertentie zelf ook gespot te hebben, zelfs in andere talen.

  3.   
    MikeGevers's avatar

    Kroelbeertje schreef, "Raar, Er is maar éen bron die dit heeft gezien, Waarom gaan jullie er dan direct van uit dat dit betrouwbaar is? En natuurlijk dit nieuws is ook weer veel te laat :/"

    In jouw ogen had dit nieuwsbericht onmogelijk op een juiste manier kunnen worden gepubliceerd. Óf we plaatsen het direct zodra er een screenshot op een willekeurig forum verschijnt, waardoor je zegt dat de betrouwbaarheid laag is, óf we wachten tot anderen de betrouwbaarheid beoordelen en plaatsen het volgens jou te laat.

    Daarnaast zou ik je willen adviseren om al dat zout eens te investeren in een van deze 60 nuttige dingen, in plaats van dit soort azijnzeikerij.

  4.   
    KevinW's avatar

    de demo is nu live!