In gesprek met: Romy Snoeijers, Wilhelmina in Civilization 6: Rise and Fall

Vandaag was het onze grote eer om een gesprek te hebben metb Romy Snoeijers, zij is de stemactrice die Koningin Wilhelmina vertolkt in Civilization 6: Rise and Fall. Wat beweegt haar in het vak? Is het moeilijk om Nederlandstalig in te spreken voor een game? En waar kennen we Romy nog meer van? Je komt er achter in dit interview.

Onze Coen is op dit moment druk bezig met de review van Civilization 6: Rise and Fall. Kom snel terug bij GamersNET voor de review.

Volg ook de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Leuk interview en grappig om eens te weten wie er achter een stem zit. En damn, zij heeft met veel bedrijven samengewerkt!

  2.   
    RLXTR's avatar

    Ik baal er wel van dat het vaak zo lang duurt voor de nieuwe Civilization games en expansions op Mac uitkomen. Ik weet het, pc gamen hoor je op een Windows machine te doen, maar ik speel vooral games op console en om nou alleen voor Civilization in een gaming Windows pc te gaan investeren lijkt me ook wat overdreven. Maar goed, dat wordt weer even een paar weken/maanden wachten.