Auteur : Tom Kauwenberg vrijdag 9 februari 2018 om 16:47:27

Is het einde van lootboxes in zicht? | GamersNET Podcast #4

Inmiddels vaste kost op de vrijdag; de nieuwgeboren GamersNET Podcast! Een wekelijkse portie audio voor je oordoppen, waarin we wauwelen over een drietal grote onderwerpen ťn alles wat ons bezighoudt in de wondere wereld van games. Deze week schuiven Peter, DaniŽl en Tom aan voor een gezellig gesprekstriootje...

In deze vierde aflevering van onze podcast bespreken de heren zaken als Take-Two's uitgesproken interesse in het Battle Royale-genre, de stand van zaken (en hoopvolle verwachtingen) rondom een mogelijk andere Metroid Prime 4 ontwikkelaar en, zeker niet de minste, een nieuw hoofdstuk in het mediadebacle rondom microtransacties en vooral de zogenaamde blind boxes.

Dat alles en meer hoor je in een nieuwe GamersNET Podcast! Uiteraard maken we ook ruimte om te reageren op de ingezonden respons (podcast@gamersnet.nl) en bespreken onze presentatoren wat hun persoonlijke game-leven deze week vervulde.

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral wat je denkt over ons nieuwste blokje game-discussie:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door OnOwned op vrijdag 9 februari, 2018 om 17:58:09 quote

Crewmember

300 posts
Borderlands Battle Royale....Alleen de gedachte al zorgt voor een nat broekje. Dan zijn jullie me wel een tijdje kwijt op de redactie.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie