Auteur : Amador Prado dinsdag 6 februari 2018 om 20:25:23

Middle-Earth: Shadow of War DLC Blade of Galadriel is vandaag verschenen

Het in oktober verschenen Middle-Earth: Shadow of War heeft vanaf vandaag zijn eerste grote DLC gekregen. In Blade of Galadriel krijg je een stukje verhaal erbij, dat vooral gaat over Eltariel die de Nazgūl een behoorlijke les gaat leren. Je gaat haar ook zelf onder de knoppen krijgen, dus Talion maakt even een pas op de plaats.


Het stukje verhaal in Blade of Galadriel gaat je vijftien euro kosten en verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en pc. Naast de betaalde DLC, is er ook een gratis update verschenen met onder andere kleine updates en nieuw gedrag bij Orc Captains. Ze kunnen zich nu bijvoorbeeld verstoppen onder de grond en aanvallen op lange afstand plegen. Volgens Monolith zijn dit slechts enkele voorbeelden en moet je in de game nog veel meer nieuwe trucjes tegenkomen.

In de gratis update voor Shadow of War zijn er ook nog nieuwe features voor de fotomodus toegevoegd, nieuwe training orders voor Uruks onder jou bewind en een stats pagina, zodat je aan iedereen kan laten zien hoe goed je bent. Of slecht.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Februari 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie