Monster Hunter World fikst een aantal issues met patch 1.03

Monster Hunter World is volgens onze review een zeer uitstekende game, maar dat betekent niet dat er geen foutjes in zitten en daarom heeft Capcom patch 1.03 uitgebracht voor de game. De patch is nu beschikbaar voor zowel de PlayStation 4 als Xbox One en fikst een aantal issues.

Onder andere de dodge-cancel en points counter zijn aangepakt, alsmede diverse online functionaliteiten. Bekijk hieronder het lijstje met verbeteringen.

Major changes for Xbox One:

  • Fixed all matchmaking functionality issues for Xbox One players, including “Matchmake”, “Filter Search”, “Squad Sessions Session” and “Respond to SOS”.

    Major changes for PS4 and Xbox One:

  • Fixed a rare issue with gathering points and bounties not working correctly; points counter were not updating correctly.
  • Fixed two issues with the Hunting Horn:
    – Players would sometimes be unable to dodge-cancel while playing an Encore;
    – The initial shockwave blast when playing a song sometimes wouldn’t happen.

    Other Changes

    The update will also include various minor bug fixes.

  • Monster Hunter World is op 26 januari verschenen voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie verschijnt later dit jaar.

    1.   
      DeAdSeYe's avatar

      Vandaag voor het eerst het SOS gebruikt. Naar 3x proberen had ik Anjanath nog niet neer gekregen, dus ik dacht laten we gebruik maken van het SOS systeem.

      Ik nam de missie aan, spawnde in en schoot een flare af. Naar ongeveer 5 minuten joinde de eerste persoon en niet veel later volgde 2 andere spelers. We gingen op Anjanath af en deden flink wat damage. Het beest rende weg en wij rende er achteraan. We begonnen weer op dat beest in te meppen en uit het niets was het opeens quest failed. Ik
      was geen enkel keer dood gegaan en we waren pas 15 minuten in het spel.

      Ik snap nog altijd niet waarom die quest faalde, daarna duurde het zeker minimaal 15 minuten voordat iemand mij joinde.

    2.   
      Tom's avatar

      Goede zaak dat ze hard werken aan het fiksen van alle kwaaltjes, nu maar hopen dat daarvan géén doorkomen in de pc-versie. *fingers crossed*