Auteur : Amador Prado zaterdag 10 februari 2018 om 12:33:53

My Little Pony look-a-likes schoppen kont in Them's Fightin' Herds

Bron: Polygon
Het schattige en kindvriendelijke My Little Pony, gecombineerd met een vechtgame. Een groep handige gamers dachten vijf jaar geleden dat dit een ontzettend leuk idee was en begonnen aan de game MLP: Fighting is Magic. Hasbro, de spelletjesgigant die de rechten heeft van My Little Pony, heeft hier echter een stokje voor gestoken. Ondanks deze tegenslag is deze groep, Mane6, stug doorgegaan met het project.


Via een crowdfunding campagne, heeft de studio 600.000 dollar opgehaald en die gebruikt om Them's Fightin' Herds te ontwikkelen. In principe is het nog steeds een vechtspel met schattige paarden, eenhoorns en lama's, maar dan zonder bestaande personages uit My Little Pony. Sommige personages uit Them's Fightin' Herds zijn echter wel ontwikkeld door iemand uit het team achter de kinderserie. Hierdoor konden er pony's worden gemaakt, waarvan het team zeker weet dat ze verdere problemen met Hasbro vermijden.

Them's Fightin' Herds verschijnt 22 februari, exclusief op Steam en krijgt na launch meer hoefdieren die flink kont kunnen schoppen.
Het volgende of vorige nieuwsbericht:
» 13:01   Nieuwe trailer: Bayonetta 2 Switch Overview Trailer
« 12:22   Nieuwe trailer: Them's Fightin' Herds - Trailer 1
Meer nieuwsberichten over Them's Fightin' Herds:
10/02/18   Nieuwe trailer: Them's Fightin' Herds - Trailer 1
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie