Auteur : Tom Kauwenberg zondag 11 februari 2018 om 00:13:49

Nederlandse Early Access-titel Descenders fietst binnenkort ook naar Xbox One

Bron: Xbox Wire
Pas eergisteren officieel gelanceerd in Early Access, maar daar blijft het overduidelijk niet bij. De ambitieuze fietsgame Descenders van de Nederlandse indie-ontwikkelaar RageSquid verschijnt in de komende maanden ook nog eens als onderdeel van het Game Preview-programma op Xbox One.Op Xbox Wire mocht Mike Rose, oprichter van de verantwoordelijke uitgever No More Robots, het heugelijke nieuws uit de doeken doen. Daarbij pitcht hij niet alleen Descenders voor zowel fietsfanaten als gamers in het algemeen, maar geeft hij ook een tijdsindicatie van de verschijning op Xbox One. Heel specifiek is het allemaal nog niet, maar dat moet zeer spoedig veranderen. In de komende maanden willen No More Robots en RageSquid lanceren in Xbox' eigen Early Access-achtige catalogus.

Voor de kleine Nederlandse studio is de Xbox One geen volledig nieuwe uitdaging. Ook het vorige grote project van RageSquid, Action Henk, verscheen na verloop van tijd op andere platformen naast pc, waaronder de Xbox One.

Ondertussen wordt Microsofts vroege catalogus goed aangedikt. Eerder verschenen in dit aanbod al grote titels als ARK: Survival Evolved en tegenwoordig vormt ook PlayerUnknown's Battlegrounds prominent onderdeel van het Game Preview-programma.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie