Auteur : Mike Gevers donderdag 8 februari 2018 om 20:09:31

Voormalig S.T.A.L.K.E.R-ontwikkelaar kondigt Battle Royale-game aan: Fear the Wolves

Bron: VG24/7
Battle Royale was hét genre (als we dat zo mogen noemen) van 2017, met PlayerUnknown's Battlegrounds en de omstreden toevoeging van een Battle Royale-modus aan Fortnite. Dit jaar lijkt daar voorlopig geen verandering in te komen, want er verschijnen steeds meer Battle Royale-variaties op de markt. Ook Vostok Games, de ontwikkelaar achter onder andere Survarium en de S.T.A.L.K.E.R-serie, waagt zich nu aan dit genre: de ontwikkelaar heeft Fear the Wolves aangekondigd.

Veel informatie is er nog niet vrijgegeven over het spel, behalve dat het een first-person-perspectief zal hebben en dat het zich afspeelt in Tsjernobyl. Dat laatste heeft tot gevolg dat radioactieve straling een belangrijke rol zal spelen, vermoedelijk zoals de krimpende cirkel die we kennen uit PUBG. Ook zal Fear the Wolves zowel alleen als met een squad te spelen zijn. Tot slot bevat de game, net als S.T.A.L.K.E.R. een dag/nachtcyclus.

Fear the Wolves wordt ontwikkeld voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De game zal later dit jaar in Early Access-vorm verschijnen op pc. Het is nog niet bekend wanneer de volledige release van het spel zal plaatsvinden.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door MaxDamage_NL op donderdag 8 februari, 2018 om 22:21:07 quote

GN "Die Hard"

565 posts
I'm pretty darn stubborn and haven't bought PUBG yet even though it sounds really intriguing to me(coming from ARMA).

This though, pre-order!

Gepost door Thijs. op vrijdag 9 februari, 2018 om 15:40:36 quote

MvdM April

2075 posts
Grappig zijn we eindelijk van de zombie genre af komen er weer 140 bedrijven met BR. Ik heb zelf stalker nooit gespeeld maar het schijnt nogal een master piece te zijn. Hopelijk als de game een beetje op Metro lijkt kan het zeker wat worden.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie