Planet Coaster krijgt een nieuwe film-thema DLC

Ontwikkelaar Frontier heeft aangekondigd dat Planet Coaster volgende week een nieuwe film-thema DLC ontvangt. In de nieuwe Studios Pack DLC kunnen spelers gebouwen, attracties en special effects toevoegen aan hun park dat gebaseerd is op filmparken.


In de Studios Pack DLC zullen drie nieuwe attracties beschikbaar zijn. Dit zijn de Re-Motion, Holly Horror Heights en The Big Screen Tour. Laatstgenoemde attractie is een busrit waarbij bezoekers een tour krijgen. De attractie Horror Heights is een drop-toren en de attractie Re-Motion is een bewegings-simulator-achtige baanrit met een verstelbare robotarm.

De uitbreiding zal op 27 maart verschijnen zijn en zal ongeveer 10 euro kosten. Op deze dag zal ook een nieuwe gratis update beschikbaar zijn waarbij nieuwe tunnels en hotels worden toegevoegd aan de game.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    hoop die game ooit in een sale te kopen. Vind de prijs van nu toch nog wat te duur… En ja ik weet ook wel dat die game groot/uitgebreid is. Maar dan alsnog.

    voor 10 a 15 euro pak ik ‘m wel op.

    Peter heb je geen zin om deze game weer eens te streamen.

  2.   
    Timmerito's avatar

    De game is best vaak in de aanbieding voor 9,49

  3.   
    CHILLOZZ's avatar

    Timmerito schreef, "De game is best vaak in de aanbieding voor 9,49"

    mmmmm dan moet ik misschien toch maar eens wat vaker op steam gaan kijken. Want t lijkt me wel een leuke game. Echt een spelletje wat je kan spelen zonder mega gefocust te hoeven zijn maar lekker relaxt/chill kan spelen