Auteur : Peter Bouwman vrijdag 9 maart 2018 om 16:39:11

Smash Bros, The Division 2, Black Ops 4 en meer | GN Podcast #8

Elke vrijdag spreken we lang en diep over de belangrijkste onderwerpen van de afgelopen week. Amador, Peter en Daniel brengen deze week de onderwerpen aan tafel.

Het is tijd voor aflevering 8 van de GN Podcast en we zijn blij met enorm veel nieuwe aankondigingen. Peter wil het graag hebben over Black Ops 4 en The Division 2. Daniel wisselt de discussie af met Donald Trump, die graag met game-ontwikkelaars om tafel wilt om te spreken over geweld in games.

Amador sluit af met heel veel Nintendo-nieuws, met als hoogtepunt de aankondiging van Super Smash Bros. voor de Switch!

Dat alles en meer hoor je in een nieuwe GamersNET Podcast! Uiteraard maken we ook ruimte om te reageren op de ingezonden respons (podcast@gamersnet.nl) en bespreken onze presentatoren wat hun persoonlijke game-leven deze week vervulde.

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral wat je denkt over ons nieuwste blokje game-discussie:


Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Maart 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie