Xbox-baas wil heel graag Xbox One en PS4 cross-play voor Fortnite

Xbox-baas Phil Spencer van Microsoft zou heel graag zien dat Fortnite via cross-play te spelen is op de Xbox One en PlayStation 4. Spencer was er op Twitter duidelijk over, toen iemand hem vertelde dat hij graag zou zien dat PS4- en Xbox One-gamers tegen elkaar Fortnite kunnen spelen:


Vanuit een technisch oogpunt houdt niets cross-play nog tegen. De bal ligt echter bij Sony, aangezien men tot op heden niet mee heeft gewerkt aan dergelijke vormen van cross-play. Misschien dat de enorme populariteit van Fortnite de uitgever eindelijk over de streep kan trekken?

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Het netwerk van Sony kan nooit dat geweldige netwerk van MS bij houden, nee Sony kijkt wel uit dalijk staan ze nog voor lul :D.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Hahaha, dit wordt al jaren geroepen. Sony wil hier gewoon niet aan beginnen, of ze moeten nu opeens een mindchange doormaken. Echter, ik verwacht niet dat Sony dit keer wel overstag gaat.

  3.   
    Mark89NL's avatar

    Ik denk dat Sony dit ook niet zal doen.

  4.   
    Throbert's avatar

    fuck Sony met hun cash grab gezeik

  5.   
    Leijsertjee's avatar

    Nou Nou fuck sony i nou ook weer niet nodig! ik heb zelf een PS4, maar praat et respect over Xbox en Nintendo( nog altijd mijn stiekeme liefde)!

  6.   
    Stubbs01's avatar

    Xbox baas wil HEEL GRAAG Xbox One en PS4 cross-play voor Fortnite

    Xbox baas:
    m2

    Beetje clickbait he 😳