Auteur : Tom Kauwenberg maandag 9 april 2018 om 06:30:04

Community van Sea of Thieves stemt zelf op nieuwe content; Rare kijkt mee

Piraatje spelen in Sea of Thieves is een leuk gegeven, maar één ding blijft een pijnlijk heikel: de hoeveelheid content. Ruim twee weken na release van Rare's ooit zo ambitieuze zeewereld blijven spelers nog altijd met een gevoel van leegte zitten. Dat schuurt blijkbaar dermate ernstig, dat de community van het spel het heft deels in eigen handen neemt. Op het officiële forum kreeg een simpele poll zo ontzettend veel respons, dat ook Rare aangeeft serieus mee te kijken met de resultaten.

Forumbezoeker 'ShootHere4EXP' was zo vrij een alfabet aan mogelijke nieuwe elementen in Sea of Thieves op te stellen. Door een drietal van de daar voorgestelde letters te reageren, kunnen spelers hun animo voor het een boven het ander uiten. Tot dusver deze ruim drieduizend piraten dat, met nog meer om te komen.


Hoewel het stem- en registratiewerk handmatig gaat, houdt de bedenker van de poll wel een bijzonder handige grafiek bij. Eentje die Rare wel kan waarderen, puur vanwege het makkelijk meten van animo. Of er ook daadwerkelijk gewerkt zal worden aan de populairste inzendingen, dat blijft echter in het ongewisse.

Wij van GamersNET waren, net als vele andere zeelieden, te spreken over de fundering van Rare's nieuwste titel. In onze Sea of Thieves review complimenteren we het spel op diens avontuurlijke charme, maar ook daar konden we niet ontsnappen aan de 'waterige eenheidsworst' die het spel op den duur voorschotelt.

Mocht je zelf geïnteresseerd zijn in Sea of Thieves én nieuwe ingevingen zoeken over wat wellicht nog kan komen in deze fluïde fundering, bekijk dan ook vooral onze video over 5 verbeteringen voor Sea of Thieves, ook hieronder te vinden. Frustratie over waarom aan dit soort zaken nog niet publiekelijk gesleuteld wordt, is te horen in de laatste aflevering van de GamersNET Podcast.

Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Tom op maandag 9 april, 2018 om 06:31:53 quote

Eindredacteur

13017 posts
Zelf gestemd op vissen, meer lore en meer verschillende soorten quests. Er zijn nog tal van toevoegingen die Sea of Thieves echt kunnen verrijken, maar prioriteiten moeten er wezen.

Hoop dat Rare ook daadwerkelijk meekijkt en naderhand communiceert wát er zoal kan gaan veranderen/verbeteren op zee.

Gepost door Mattiees op maandag 9 april, 2018 om 13:01:59 quote

Duke Nukem

475 posts
ik heb op tools en gadgets gestemd. De toevoeging van gathering en meer 'gewone' dingen om te doen naast je voyages lijkt me een welkome toevoeging.
Gepost door Tom op maandag 9 april, 2018 om 13:16:17 quote

Eindredacteur

13017 posts
Daarom vissen! Dat je gewoon tijdens een vervelende Voyage een vette school vissen vindt, en dan maar gewoon even het anker én de hengel uitgooit. Lijkt mij heerlijk nutteloos verzamelvermaak op zee, met eventueel nog leuke craft-potentie daaropvolgend.
Gepost door tranceguy op maandag 9 april, 2018 om 20:36:23 quote

GN "Die Hard"

560 posts
Mooi dat we zelf mee mogen stemmen.
Gepost door Steamturtle op maandag 9 april, 2018 om 23:26:06 quote

Pong

49 posts
en eventueel inderdaad de vissen als een soort van trofee in je captain's quarter gebruiken. ik zie het al helemaal voor me
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie