PUBG map Miramar deze week te testen op de Xbox One

De woestijnachtige map Miramar uit PlayerUnknown’s Battlegrounds is onderweg naar de Xbox One. De pc-versie van PUBG beschikt al sinds december over Miramar en binnenkort is dus ook de Xbox One aan de beurt. De map wordt vandaag op de test servers verwacht en als alles goed gaat wordt de map volgende maand formeel en volledig toegevoegd.

Om deel te kunnen nemen aan de testfase van Miramar heb je de “PUBG Test Server” uit de Xbox Store nodig. Deze applicatie zal vanaf deze ochtend 9:00 uur te downloaden zijn. De testperiodes vinden steeds in delen van zes tot twaalf uur plaats, helaas wel afgestemd op de Amerikaanse tijdzone. De eerste periode is van 26 april 2:00 uur ’s nachts tot 8:00 uur in de ochtend. Deze cyclus wordt een dag later herhaald. In het weekend is er echter meer kans om mee te testen dankzij periodes die van 20:00 uur in de avond tot 8:00 uur de volgende ochtend duren.

Uiteraard dien je rekening te houden met mogelijke bugs, beperkte features en wat andere ongemakken. Het blijft immers een testfase.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren