Auteur : Tom Kauwenberg zaterdag 14 april 2018 om 13:13:25

Rare kondigt nieuwe content en wekelijkse events voor Sea of Thieves aan

Het zal niemand ontgaan zijn dat over Sea of Thieves nog het een en ander te doen is. De game lanceerde enkele weken terug met veel bombarie, maar bleek uiteindelijk ietwat gebrekkig in content. Na het piratenspel gestabiliseerd te hebben, komen de Britten van Rare dan nu (eindelijk) naar buiten met hun plannen voor de toekomst...

In een officile en bijzonder uitgebreide Inn-side Story video doen Rare-aanvoerders Joe Neate en Mike Chapman hun ideen uit de doeken. Sea of Thieves moet binnenkort voorzien worden van een nieuwe computergestuurde vijand, die spelers gezamenlijk kunnen ontdekken en opjagen.

Gekoppeld aan de nieuwe tegenstander verschijnt ook een nieuw voorwerp, verse beloningen en een aantal 'andere manieren' om Sea of Thieves te ervaren. Erg tastbaar wordt het nog niet, maar de belofte staat in ieder geval.


In combinatie met het concept voor nieuwe content wil Rare voortaan ook wekelijkse evenementen organiseren in Sea of Thieves. Deze tijdsgebonden events laten spelers op nieuwe manieren op reis gaan in de waterwereld, met uniekere beloningen voor hun prestaties.

Wt voor evenementen Rare precies voor ogen heeft, dat blijft nog ietwat flude. Duidelijk is wel dat de Britten doorhebben dat de wereld soms nog ietwat te leeg is. Zo zijn er wl bijzondere onderzeese grotten te vinden, maar geeft Sea of Thieves verder geen drijfveer of beloning om die daadwerkelijk te vinden en verkennen. Dat moet met de evenementen blijkbaar veranderen.

Wij van GamersNET houden de vernieuwingen aan de horizon in de gaten, en hopen vooral dat Rare in de komende tijd mr kan bieden in Sea of Thieves. Niet voor niets kwamen wij ook zelf al op de proppen met onze video vijf verbeteringen voor Sea of Thieves, waarin we aandrongen voor nieuwe content op de wateren.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Mattiees op zaterdag 14 april, 2018 om 14:59:24 quote

Duke Nukem

475 posts
ik ben benieuwd. Gisteren was het toch weer half zes geworden, dus ik vermaak me nog steeds prima met de game!
Gepost door Tom op zaterdag 14 april, 2018 om 15:44:27 quote

Eindredacteur

13017 posts
Wekelijkse events en een grotere focus op 'meer' in de bestaande wereld zouden welkom zijn. Heel erg benieuwd hoe snel ze dit aan de man kunnen brengen, en of ze hun window of opportunity niet al (deels) verloren hebben.
Gepost door fantasyfreak op zaterdag 14 april, 2018 om 20:22:34 quote

Sonic

282 posts
Zou ook wel leuk zijn met de streams van Tom. Zo is er ook steeds wat anders te beleven
Gepost door Steamturtle op donderdag 19 april, 2018 om 09:46:39 quote

Pong

49 posts
laten we hopen dat ze er snel mee beginnen
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie