Auteur : Tom Kauwenberg maandag 9 april 2018 om 06:43:08

Square Enix belooft vier DLC-pakketten voor Final Fantasy XV in 2019

Bron: ResetEra
Eind 2016 alweer verschenen, maar nog altijd levendig als het aankomt op ontwikkeling: Final Fantasy XV. De gigantische JRPG krijgt volgens Square Enix over het verloop van 2019 nog eens vier dikke DLC-pakketten, incluis een alternatief einde voor het verhaal. Dat maakte Square Enix dit weekend zelf bekend middels een panel op PAX East te Boston.


Op de fora van ResetEra werden de beloftes uiteengezet en van details voorzien. Hoewel de titels van de partjes content nog niet vaststaan, is wel al verzekerd dat de DLC een eigen verhaal zal vertellen, verspreid over losse aktes. Zo zijn er (sub)aktes over respectievelijk Ardyn, Aranea, Lunafreya en Noctis. De laatste zal een alternatieve wending voor het oorspronkelijke narratief bevatten.

De uitfasering van de afleveringen wordt uitgezet over de winter en lente van 2019, nog een klein jaar van ons verwijderd. Square Enix belooft daarbij in de tussentijd wel de zogenaamde 'Comrades' coöperatieve modus voor het originele spel, alsmede een stand-alone versie van die multiplayer-nieuwigheden.

In afgelopen jaar is het sowieso niet stil geweest rondom Final Fantasy XV. De aardig populaire RPG ontving legio eigen updates en extra content, een losstaande mobiele versie en, nog bijzonder recentelijk, een langverwachte pc-port op Steam, Origin en de Microsoft Store.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Drazo op maandag 9 april, 2018 om 20:12:42 quote

Prince of Persia

158 posts
ontving legio eigen updates en extra content[/quote]

Extra content? Je bedoelt, ze deden content erin dat er al in hoorde te zijn. Toen het uitkwam was de spel leeg en beetje bij beetje hebben ze dingen toegevoegd. Stel je voor als ze een volledige en afgemaakte game hadden gereleased.

Gepost door tranceguy op maandag 9 april, 2018 om 20:35:23 quote

GN "Die Hard"

560 posts
Lekker hoor!
Gepost door Tom op maandag 9 april, 2018 om 21:31:52 quote

Eindredacteur

13017 posts
Drazo schreef:
ontving legio eigen updates en extra content
Extra content? Je bedoelt, ze deden content erin dat er al in hoorde te zijn. Toen het uitkwam was de spel leeg en beetje bij beetje hebben ze dingen toegevoegd. Stel je voor als ze een volledige en afgemaakte game hadden gereleased.[/quote]

Laten we niet vergeten dat ook deze game gewoon een Season Pass kent, waarin al meerdere extra episodes aan verhaal zijn verschenen. Dat was waar ik op doelde.

Gepost door kinkeldinges op dinsdag 10 april, 2018 om 20:04:36 quote

n00b

12 posts
Misschien dan toch maar weer eens gaan oppakken als ze uit zijn.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie