Auteur : Mike Gevers zondag 8 april 2018 om 00:26:32

Voorlopig geen Battle Royale-modus in Ghost Recon: Wildlands

Bron: PC Gamer
Met het succes van PlayerUnknown's Battlegrounds is het Battle Royale-genre van de grond gekomen met ongekende snelheid. Verschillende games maken hier varianten (of soms zelfs regelrechte klonen) op en veel mensen hebben ook wel een lijstje in hun hoofd van games waarin ze graag een Battle Royale-modus zouden zien. Op veel van die lijstjes staat de tactische shooter Ghost Recon: Wildlands. Helaas zegt Ubisoft dat dit (voorlopig) niet gaat gebeuren.

De ontwikkelaar zegt dat het een behoorlijke technische uitdaging zou zijn om Battle Royale te implementeren in de populaire Ghost Recon-game. Wel begrijpt Ubisoft de charme van het genre en de bewoording sluit ook niet volledig uit dat er ooit een Battle Royale-modus naar Wildlands komt.

We understand the allure of the Battle Royale game mode and while it may seem like a natural direction for Ghost War. However, it would involve changes in the game structure and technical challenges that are simply impossible to undertake right now.

Op dit moment staat er dus geen PUBG-achtige spelmodus op de agenda voor Ghost Recon: Wildlands. De deur staat nog op een kiertje, maar áls die al ooit open gaat, zal dat voorlopig nog niet gebeuren.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door jpbosch op zondag 8 april, 2018 om 07:46:10 quote

Pacman

59 posts
Zou gewoon dom zijn als ze dit niet doen
via iPhone
Gepost door the ultimate gamer boss op zondag 8 april, 2018 om 12:44:42 quote

Sub Zero

355 posts
hoezo dom ze maken nog altijd hun eigen keuze btw je kan wildlands niet vergelijken met pubg
Gepost door jpbosch op zondag 8 april, 2018 om 14:01:59 quote

Pacman

59 posts
Nja laat ik het anders zeggen, als ze geld willen verdienen moeten ze het doen
via iPhone
Gepost door ScorpionNL op zondag 8 april, 2018 om 17:38:55 quote

Sub Zero

355 posts
Jammer! Deze game leent zich uitstekend voor de Battle royale genre. Het schieten is lekker en de omgeving is uitstekend hier voor.
Gepost door the ultimate gamer boss op zondag 8 april, 2018 om 22:49:19 quote

Sub Zero

355 posts
waarom moet alles persee online only zijn

zoveel games die het potentie hebben een goede singleplayer neer te zetten maar dr geen kloot mee doen zoals escape from tarkov

Gepost door Tom op maandag 9 april, 2018 om 00:09:23 quote

Eindredacteur

13017 posts
Als ze toch een Battle Royale als extra modus zouden bieden, is het toch niet per se 'online only'? Gewoon meer content voor hen die graag samenspelen. Dat is en blijft immers ook wel het punt van Battle Royale. Dat concept werkt gewoon niet in singleplayer.

Sowieso zou ik niet zeggen dat tegenwoordig alles naar online streeft. Afgelopen jaren is er ook weer een milde renaissance geweest rondom singleplayer shooters. Denk aan DOOM, Wolfenstein en (in ietwat mindere mate) games als Prey. Bovendien bevatten grotere blockbusters als Call of Duty en Battlefield 1 steevast ook offline modi. Niet de sterkste, maar ze raken die roots in ieder geval niet uit het zicht.

Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie