Auteur : DaniŽl de Zwart donderdag 5 april 2018 om 17:47:49

Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr krijgt Deluxe en Imperium Editions op consoles

De nieuwe Warhammer-game, Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr, heeft een releasedatum gekregen en de game krijgt meerdere speciale edities op consoles. Het spel verschijnt op 11 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc en naast de normale versie kunnen consolegamers ook kiezen voor de Deluxe of Imperium Edition.

Als je Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr pre-ordert krijgen er de missie Charybdis Outpost bij. Deze missie is een onderzoek dat meerdere uren gameplay toevoegt aan de game in het hart van een vervallen, oude keizerlijke gevangenis. Het stukje extra gameplay wordt tevens gespeeld in een geheel nieuwe omgeving. Pre-order je de game digitaal, dan ontvang je de Serv-skull, een drone die is gemaakt van de schedels van de trouwste dienaren van de Empire. PlayStation 4-bezitters krijgen daarnaast ook een dynamisch thema met het Martyr kathedraalschip.


De Deluxe Edition van Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr bevat nog een boel meer content en snufjes. Lees hier wat de editie bevat:

 • Keizerlijke decoratie: twee standbeelden die de trouwe onderdanen van de Emperor vertegenwoordigen, ter decoratie van de gamehub.
 • Schedelspoor: deze exclusieve animatie laat vlammende schedels als voetsporen achter je verschijnen.
 • Skulldust-emoticon: Gebruik deze exclusieve emoticon om jezelf te omringen met het stof van de verpletterde schedels van je vijanden.
 • Game soundtrack (alleen voor PlayStation 4-spelers.)

 • De Imperium Edition is nog wat uitgebreider en bevat het volgende:

 • Alle bonussen van de Deluxe-versie.
 • Een met schedels versierde Steelbookģ-hoes (alleen verkrijgbaar in winkels)
 • De Season Pass die toegang geeft tot een schat aan aanvullende content, zoals nooit eerder vertoonde onderzoeken, nieuwe campagnes met extra buit, familiars en extra emoticons.

 • Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr verschijnt op 11 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc.
  Reacties
  Ga naar pagina:
  Nog geen reacties
  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juli 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie