Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat zit er zoal in het PUBG perspakket? | Unboxing

Die zagen we niet aankomen; een heus perspakketje voor PlayerUnknown’s Battlegrounds! Namens Microsoft werd deze care package op onze redactievloer gedropt, en uiteraard delen we het uitpakplezier met jou! Onze Tom laat zien wat er zoal in het thematische doosje van PUBG buit te maken is…

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Matig pakketje op de controller na die is wel erg vet

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    controller is echt gaaf. Maar ik had m al gezien.. en degene bij wie ik t gezien had die kreeg ook een xbox one X erbij.. [wel appart verstuurd…. sja youtubers…. die kiddo’s krijgen onderhand alles zo lijkt wel]

  3.   
    Tom's avatar

    Ach, wij hebben onze Xbox One X al binnen. No hard feelings whatsoever, ik kan juist wel genieten van dit soort pakketten.

    Maar ja, ergens is het ook logisch dat tegenwoordig YouTubers/influencers de grotere cadeautjes ontvangen. Over het algemeen hebben zij een groter en actiever bereik, dus snap ik dat bedrijven daar gretig op in willen springen. De vraag is alleen of het genoeg oplevert qua extra verkopen of vergrote awareness, gezien de meeste YouTubers een relatief jong (en dus niet bepaald financieel afgeladen) zijn.

    Daartegenover staat natuurlijk wel dat veel volgelingen van influencers sneller happig zijn op een ‘ik zie het hier dus ik wil het ook’-gevoel. Interessante wisselwerking om op in te haken.

  4.   
    mheiden21's avatar

    Hoe vet is die koekenpan dan, heb nu wel gelijk een goed dilemma voor de HKS.