Larvitar speelt hoofdrol in Community Day van juni in Pokémon GO

Sinds januari houdt Niantic elke maand een Community Day in Pokémon GO, waarbij een bepaalde zeldzame Pokémon drie uur lang veel vaker verschijnt en spelers extra bonussen kunnen verdienen, zoals dubbele XP-punten of meer Stardst per gevangen wezen. Daarnaast krijgt de Pokémon in kwestie (of de laatste evolutie daarvan) een speciale aanval die deze normaal niet kan leren. Ook in juni vindt een dergelijk evenement weer plaats, deze keer met Larvitar in de hoofdrol.

De volgende Community Day vindt plaats op 16 juni van 11:00 uur tot 14:00 uur. Larvitar zal vermoedelijk ook in shiny-variant verschijnen, aangezien dit in het verleden altijd is gebeurd. Maar aangezien Tyranitar, de laatste evolutie van Larvitar, een van de sterkste wezens in Pokémon GO is, zijn veel spelers meer benieuwd naar de speciale aanval die Niantic invoert tijdens Community Day.

In de Japanse en Chinese berichtgeving lijkt sprake te zijn van Smack Down als quick move. Daarmee zou Tyranitar twee aanvallen van het Rock-type kunnen krijgen, waardoor hij niet alleen het sterkste Dark-type meer zou zijn, maar ook de sterkste Rock-type aanvaller.

Community Day juni vindt plaats op 16 juni van 11:00 uur tot 14:00 uur.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ja had het gelezen maar ga denk ik er een beetje mee stoppen, wellicht idd met die community day’s effe na buiten.
    Dat is wel leuk met aantal effe een parkje in met lekker weer, maar dagelijks spelen doe ik niet echt meer.

    Ik heb ook alles al, ben level 38 van de 40, en heb alle gyms in mijn omgeving goud gekregen.