Limited Edition van Owlboy verschijnt 13 juli op PlayStation 4 en Switch

Een ‘Limited Edition’ die daadwerkelijk weer eens gelimiteerd in oplage treedt? We zien het niet vaak, maar de Nederlandse indie-uitgever SOEDESCO maakt het werkelijkheid voor Owlboy. Aanstaande 13 juli verschijnt voor Nintendo Switch en PlayStation 4 een wel zeer speciale fysieke uitvoering van het koddige spelletje, met tal van goedheden voor de liefhebber.

Voor elk platform telt de wereldwijde oplage slechts 6000 stuks, tegen een adviesprijs à 69,99 euro. Daartegenover staat wel een bijzonder net afgewerkte doos, alwaar de game zelf, bijbehorende soundtrack op CD en een aantal unieke hebbedingetjes te vinden zijn. Denk aan massieve speldjes van hoofdpersonage Otus en het Owlboy-logo, maar ook de zogenaamde Buccanary Coins die in het spel terug te vinden zijn.


Uiteraard wordt het gehele pakket voorzien van een genummerd certificaat omtrent de authenticiteit, zodat je onvervalst kunt pronken met deze Limited Edition. Ook niet onbelangrijk, vooral gezien de (eerste) oplage klaarblijkelijk écht beperkt zal zijn.

Wij van GamersNET juichen deze unieke editie toe. Niet voor niets beschreven we D-Pad Studios’ hartverwarmende passieproject als een van de beste ‘kleine’ toppers van 2016 in onze Owlboy review.

Zie jij (inmiddels) ook een fysieke editie van de game zitten?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren