Overwatch zwaait Season 9 uit en verwelkomt Season 10 met een nieuwe map

Het is alweer even geleden dat het voorgaande seizoen in Overwatch eindigde en een nieuwe begon. Maar nu is ook de tijd gekomen voor dit seizoen en rijdt de trein in een gematigd tempo verder naar haar volgende stop waar we alweer het tiende(!) seizoen mogen verwelkomen.

Zoals gewoonlijk moeten er weer tien placement matches gedaan worden voordat de rang waarmee je begint naar voren komt. Toch zijn er een paar dingen anders dan in alle voorgaande seizoenen, zo treedt Brigitte Lindholm, een hero uit de Support klasse, toe in Competitive Play en mogen een andere spray en icon natuurlijk ook niet uitblijven.


Ook is bekendgemaakt dat het vanaf 3 mei mogelijk is om met de nieuwste map te spelen: Rialto. Deze map kennen we echter al uit het Retribution-evenement, die tevens eerdaags ook niet meer speelbaar zal zijn. Rialto heeft Escort als modus en speelt zich af in het daglicht, terwijl dit bij het Retribution-evenement in de nacht was. Wanneer de map speelbaar zal zijn in Competitive Play is verder nog onbekend.

Als dat niet genoeg is, is er tevens bekendgemaakt dat de competitieve variant van de 6v6 Elimination modus zal eindigen op 8 mei, om 2:00 ’s nachts. Vergeet dus niet om nog even de placement matches van deze modus te voltooien om ook daar nog wat extra punten van ontvangen.

  1.   
    Mattiees's avatar

    nieuwe map is leuk, ben benieuwd of ik aan new season begin, vermaak me eigenlijk meer dan genoeg ik qp 😆