Paladins vertrekt op 8 mei uit Early Access

Paladins werd in 2015 aangekondigd en zou ‘ergens in 2016’ moeten verschijnen, wat in zekere zin ook is gebeurd: in dat jaar verscheen de free-to-play hero shooter in Steam Early Access. Vorig jaar was de beta ook te spelen op consoles en volgende week verschijnt het spel dan eindelijk definitief: ontwikkelaar Hi-Rez Studios heeft aangekondigd dat Paladins op 8 mei uit de beta-fase komt.

Gamers die het spel tijdens de testfase hebben gespeeld krijgen een speciale avatar en 200 Crystals. Deze items zijn te claimen tussen 8 en 31 mei. Mocht je Paladins nog niet hebben gespeeld, dan heb je nog steeds de kans om deze beloningen te claimen door de game voor 7 mei te downloaden en te spelen.

Hi-Rez heeft in het verleden nogal geëxperimenteerd met het verdienmodel van Paladins, waardoor gamers wellicht bang zijn dat dit in de toekomst weer verandert. De ontwikkelaar stelt ons echter gerust: met de definitieve release wordt ook het verdienmodel definitief.

Wel blijft er nieuwe content in de pijplijn voor Paladins, waaronder een Battle Royale-modus. Ten slotte zegt Hi-Rez dat er ook nog verder polijstwerk te doen is.

Paladins verschijnt op 8 mei voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

  1.   
    mattioza's avatar

    Een onderschatte game. Ook best goed verdienmodel, je hebt niet het gevoel geld te moeten uitgeven, zeker voor de casual speler.