Auteur : Tom Kauwenberg donderdag 10 mei 2018 om 16:29:10

PlayStation VR-titel Moss verschijnt 15 juni ook in fysieke vorm

Ontiegelijk lang is het virtuele epos misschien niet, maar het koddige Moss staat wel garant voor wat innovatief vertier in PlayStation VR. De titel van ontwikkelstudio Polyarc Games wist blijkbaar zo veel gamers daarvan te overtuigen, dat het spel binnenkort ook in fysieke vorm te koop zal zijn.

Moss verscheen als digitale download op 28 februari jongstleden. Het recent aangekondigde fysieke broertje in de doos verschijnt 12 juni alweer in de Verenigde Staten, maar doet vanaf 15 juni ook de Europese game-boeren aan.


Voor de gemiddelde gamer klinkt Moss wellicht als een wat minder bekende titel. Niet gek ook, gezien de game exclusief voor PlayStation VR aangekondigd werd. Afgelopen E3 wist de onthulling van de game echter toch flinke zieltjes te winnen op Sony's persconferentie. Aldaar nestelde het muisje Quill zich al snel in het achterhoofd van duizenden gamers, blijkbaar met aardige gevolgen.

Lijkt Moss jou een titel die je liever fysiek in huis wilt hebben, of zijn dit soort kortere avonturen op PlayStation VR beter af met enkel die digitale download?
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie