Generation Zero onthuld door Just Cause-ontwikkelaar Avalanche Studios

Naast het (mede)ontwikkelen van RAGE 2 en de bevestiging van Just Cause 4 via een Steam-lek maakt ontwikkelaar Avalanche Studios het zichzelf nog een stukje drukker, want het Zweedse bedrijf heeft Generation Zero onthuld.

Generation Zero is volgens Avalanche een open world first-person shooter die zich in een alternatief jaren ’80 in Zweden afspeelt. Zo zijn de kapsels en kleding uit die tijd te herkennen, maar de moordende robots zijn nieuw. De game biedt een explosieve ervaring met een kat- en muisspel in een grote open wereld. In deze eigen interpretatie van Zweden in de 1980’s zijn vijandige machines de countryside binnengevallen en jij zult ze uit moeten schakelen.

Experience an explosive game of cat and mouse set in a vast open world. In this reimagining of 1980s Sweden, hostile machines have invaded the serene countryside, and you need to fight back!

Go it alone, or team-up with up to three of your friends in seamless co-op multiplayer. By utilizing battle tested guerilla tactics, you’ll be able to lure, cripple, or destroy enemies in intense, creative sandbox skirmishes.

Generation Zero is solo te spelen, maar de game krijgt ook een coöperatieve multiplayer tot vier spelers. Door middel van guerrilla-tactieken kun je vijanden lokken, verlammen of vernietigen in creatieve sandbox-actie.

Generation Zero verschijnt in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.

  1.   
    mattioza's avatar

    Far Cry met robots 😮 Klinkt interessant! Vraag me wel af of dit ook niet te veel hooi op de vork nemen is, 3 enorme triple A games ontwikkelen die alle 3 in 2019 moeten gaan verschijnen en dat met ongeveer 300 man. Hopelijk krijgen ze niet alle 3 de stempel ‘net niet’ mee.